Ik wil de VriendenLoterij App downloaden

De VriendenLoterij App is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Nadat u de app heeft gedownloaded, kunt u inloggen met uw mobiele telefoonnummer, uw postcode en uw huisnummer. Vervolgens ontvangt u per sms een activatiecode.

Met de VriendenLoterij App heeft u uw loten altijd bij de hand en u ontvangt direct bericht wanneer u in de prijzen bent gevallen. Met MobiGame maakt u kans maken op extra prijzen. En daarnaast heeft u, als deelnemer van de VriendenLoterij, direct toegang tot exclusief Ledenvoordeel.

De app is alleen beschikbaar voor deelnemers van de VriendenLoterij. Speelt u nog niet mee? Koop een lot in de VriendenLoterij en daarna u kunt gebruik maken van de voordelen van de VriendenLoterij App.