Hoe kan ik inloggen in de VriendenLoterij App?

Inloggen in de VriendenLoterij App kan in drie eenvoudige stappen:

1. Vul uw mobiele nummer in
  2. Vul uw postcode en huisnummer in
  3. U ontvangt u een activerings-sms met activatiecode. Vul de activatiecode in om de App te activeren.

Gebruik het mobiele nummer van het toestel waar de App op staat. Op dit toestel ontvangt u een activerings-sms. Het mobiele nummer hoeft niet hetzelfde te zijn als het nummer waarmee u meespeelt in de VriendenLoterij.

Heeft u geen activeringscode heeft ontvangen? Controleer of u uw telefoonnummer, postcode en huisnummer juist heeft ingevuld en probeer het nogmaals. Mogelijk wordt gevraagd om ter controle ook uw lotnummer in te vullen. Uw lotnummer kunt u terugvinden op uw rekeningafschrift.

Wilt u uitloggen? In het menu vindt u onder 'Mijn gegevens' de knop 'Uitloggen'. Nadat u bent uitgelogd, kunt u opnieuw inloggen volgens de drie bovenstaande stappen.