Ik wil meer weten over het shoptegoed van € 100,-

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze acties.

Activeer uw code en koop een lot in de VriendenLoterij. Als welkomstcadeau ontvangt u € 100,- shoptegoed. Bovendien maakt u kans op € 100.000,-!

Hoe werkt het?
Ga naar www.vriendenloterij.nl/shop of bel gratis 0800-1889 en activeer uw shopcode. Vul uw gegevens in en koop een (extra) lot in de VriendenLoterij. Daarna ontvangt u € 100,- shoptegoed. Met het shoptegoed kunt u drie cadeaus met een totale waarde van € 100,- bestellen in de Cadeaushop van de VriendenLoterij. U kunt kiezen uit cadeaukaarten, dagjes uit voor 4 personen en boeken. U ontvangt één shoptegoed, ongeacht het aantal loten waarmee u gaat meespelen. Alle actievoorwaarden staan op vriendenloterij.nl/shop.

Met uw lot in de VriendenLoterij maakt u kans op prijzen uit de maandelijkse en extra trekkingen. In de trekking van maart maakt u kans op € 100.000,-!. De uitslagen worden elke 9e dag van de maand bekendgemaakt op vriendenloterij.nl/uitslagen.

Deze actie duurt tot en met 31 december 2017. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Ik wil meer informatie over de kraskaart van de Brandwonden Stichting
Ik heb mijn prijs nog niet ontvangen
Ik heb een WIN-code ontvangen tijdens de Kinderpostzegelactie
Ik wil meespelen in de VriendenLoterij