Waar kan ik u bij helpen?

Trekpleister trakteert samen met de VriendenLoterij

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze acties.

De VriendenLoterij en Trekpleister trakteren. Activeer uw wincode en maak daarna gratis kans op een van de 1.500 prijzen!

Heeft u bij een filiaal van Trekpleister een voucher met winpas ontvangen? Kras het winpasje open voor de code. De wincode kunt u activeren via www.trekpleister.nl/trakteert. Laat uw gegevens achter om kans te maken op een van de mooie prijzen. Wilt u liever telefonisch meedoen aan deze actie? Bel dan gratis 0800-1511. Na activatie van de code maakt u kans op een van de prijzen. Het prijzenpakket bestaat uit:

  • 1x Volkswagen Up
  • 1x Vakantie t.w.v. € 2.500,-
  • 5x 1 minuut gratis winkelen
  • 5x € 250,-
  • 500x Uitstapje naar keuze 4 personen
  • 1.000x Trekpleister cadeaukaart t.w.v. € 10,-


U kunt maixmaal drie wincodes activeren. Na activatie van de code ziet u direct of u in de prijzen bent gevallen. De uitslagen staan vanaf 2 mei 2017 op www.vriendenloterij.nl/uitslagen.

Nadat u de code heeft geactiveerd, krijgt u een vrijblijvend aanbod om mee te spelen in de VriendenLoterij. Het lot speelt dan mee voor de Dirk Kuyt Foundation. Als u een lot koopt ontvangt u als welkomstcadeau € 100,- shoptegoed voor de VriendenLoterij Cadeaushop.

Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. De vouchers worden uitgedeeld van 28 februari tot en met 26 maart. De code kan geactiveerd worden tot en met 5 april 2017.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Ik wil meer weten over het shoptegoed van € 100,-
Wanneer zijn de trekkingen van de VriendenLoterij?
Ik heb mijn deelname stopgezet, maar er wordt nog inleg afgeschreven
Ik wil meespelen in de VriendenLoterij