Waar kan ik u bij helpen?

Doe mee aan de 24-uursactie en maak kans op een weekendje Center Parcs

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Maar houd uw persoonlijke pagina en de VriendenLoterij App in de gaten voor andere leuke acties.

Doe mee aan de 24-uurs actie via uw persoonlijke pagina of de VriendenLoterij App en maak kans op een van de 100 weekendjes weg in Center Parcs!

Heeft u een brief of een e-mail ontvangen om kans te maken op een weekendje? Log dan vanaf 13 maart 12.00 uur in op Mijn VriendenLoterij of open de VriendenLoterij App op uw smartphone. Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl/24uur.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor de actie maakt u kans op een weekendje Center Parcs de Eemhof voor 4 personen. De winnaar wordt uiterlijk 20 maart bekendgemaakt op www.vriendenloterij.nl/uitslagen/overige-acties.htm.

U kunt maximaal een keer meedoen aan deze 24-uurs actie. De actie loopt van maandag 13 maart 12.00 uur tot dinsdag 14 maart 11.59 uur. Deelname aan de actie is gratis.

Heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.