Waar kan ik u bij helpen?

Speel mee en maak kans op kaarten voor de Altijd Prijs Show

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Winnaars ontvangen automatisch een uitnodigingsbrief voor de Altijd Prijs Show. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Ga dan naar de website en bekijk onze acties.

Koop nu een lot in de VriendenLoterij en maak kans op kaarten voor de VriendenLoterij Altijd Prijs Show! De show is zaterdag 24 juni 2017 in AFAS Live Amsterdam. Iedereen gaat met een prijs naar huis! Bij aankoop van een lot maakt u kans op kaarten én ontvangt u een avondje uit naar keuze.

Heeft u een reserveringscode ontvangen? Ga dan naar vriendenloterij.nl/altijdprijs en laat uw gegevens achter. Liever telefonisch aanmelden? Bel dan gratis 0800-1166. Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten en een (extra) lot heeft gekocht in de VriendenLoterij, ziet u direct of u kaarten voor de Altijd Prijs Show heeft gewonnen. U ontvangt gegarandeerd een avondje uit naar keuze. U kunt kiezen uit: vier kaarten voor Pathé, een dinercheque voor Humphrey's of een Nationale Kunst en Cultuur kaart ter waarde van € 40,-.

Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deze actie loopt van 20 maart tot tot 30 april 2017, 15.00 uur.

Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Ik wil meer weten over het shoptegoed van € 100,-
Moet ik kansspelbelasting betalen als ik een prijs win?
Trekpleister trakteert samen met de VriendenLoterij
Hoe kan ik mij afmelden voor reclamepost van de VriendenLoterij?