Waar kan ik u bij helpen?

Doe mee aan de 24-uursactie en maak kans op een all inclusive vakantie naar Kos!

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Houd uw persoonlijke pagina of de VriendenLoterij App in de gaten voor nog meer leuke acties!

Doe mee aan de 24-uursactie via uw persoonlijke pagina of de VriendenLoterij App en maak kans op een compleet verzorgde vakantie naar Kos!

Heeft u een e-mail ontvangen of een bericht gekregen via de VriendenLoterij app? Log dan vanaf 2 mei 0.00 uur in op Mijn VriendenLoterij of open de VriendenLoterij App op uw smartphone. Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl/24uur.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor de actie maakt u kans op een vakantie naar Kos voor twee personen. De winnaar wordt uiterlijk 10 mei bekend gemaakt op http://www.vriendenloterij.nl/uitslagen/overige-acties.htm.

U kunt maximaal een keer meedoen aan deze 24-uursactie. De actie loopt van dinsdag 2 mei 0.00 uur tot 23.59 uur. Deelname aan de actie is gratis.

Heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.