Ik wil kans maken op € 25.000 of een van de honderden tv's

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze acties.

Ga naar www.vriendenloterij.nl/tv en activeer uw code of bel gratis 0800-1188. Vul uw gegevens in en speel mee in de VriendenLoterij. U ziet direct of u winnaar bent van € 25.000,- of een van de honderden tv's! Daarnaast ontvangt u gegarandeerd een welkomstcadeau!

Wat is de actie?
Heeft u een WIN-code ontvangen? Ga dan naar www.vriendenloterij.nl/tv en activeer de code. Laat uw gegevens achter en speel mee met een (extra) lot in de VriendenLoterij. Daarna ziet u direct of u winnaar bent van € 25.000,- of een van de honderden tv's. U kunt maximaal twee loten kopen naar aanleiding van deze actie. Wilt u wel meespelen, maar heeft u geen code? Ga dan naar de website en klik op 'Geen WIN-code? Klik hier' en speel mee. Met een lot maakt u kans op prijzen in de maandelijkse en extra trekkingen. De uitslagen worden elke 10e dag van de maand bekendgemaakt.

Gaat u meespelen? Dan ontvangt u gegarandeerd een welkomstcadeau! Na aanmelding ontvangt u een brief met een code. Deze code kunt u verzilveren op www.vriendenloterij.nl/eredivisiecadeau.

Deze actie loopt van 20 januari tot en met 28 februari 2018. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hoe kan ik mij afmelden voor reclamepost van de VriendenLoterij?
Hoe wijzig ik mijn gegevens?
Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?
Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Ik heb een wincode ontvangen bij de MediaMarkt