Ik heb een wincode ontvangen bij de MediaMarkt

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze acties.

Heeft u een voucher met wincode van de VriendenLoterij ontvangen bij de MediaMarkt? Ga dan naar mediamarkt.nl/win, activeer de code en zie direct of u in de prijzen valt!

Na activatie van de wincode en het invullen van uw gegevens, ziet u direct of u winnaar bent van een Volkswagen Polo, een vakantie, een ipad of een van de verschillende geldprijzen ! U krijgt daarna een vrijblijvend aanbod om mee te spelen in de VriendenLoterij.

De MediaMarkt verspreidt van 24 januari tot en met 31 januari 2018 VriendenLoterij vouchers met een wincode. U kunt de actiecode activeren tot en met 11 februari 2018. Per huishouden kunt u maximaal 3 keer deelnemer aan deze actie.

Meespelen in de VriendenLoterij?
Na activatie van de code krijgt u een vrijblijvend aanbod om met een (extra) lot mee te spelen in de VriendenLoterij. Met het lot steunt u direct de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Een lot kost € 13,50 per trekking. Bij aankoop van een (extra) lot ontvangt u als welkomstcadeau een cadeaukaart van MediaMarkt t.w.v. € 20,-.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Hoe kan ik mij afmelden voor reclamepost van de VriendenLoterij?
Ik heb een WIN-code ontvangen tijdens de Kinderpostzegelactie
Wanneer zijn de trekkingen van de VriendenLoterij?
Hoe wijzig ik mijn gegevens?