Heeft u de Apple Ipad gewonnen? Gefeliciteerd!

Met de Apple iPad wisselt u moeiteloos tussen ontspanning en creativiteit. Ontspannen kan door een film te kijken op het heldere 9,7-inch Retina-touchscreen. Verder is de Apple iPad voorzien van een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 1,2-megapixelcamera aan de voorkant voor selfies en Facetimen met vrienden en familie.

Prijs was te winnen in trekking van Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Pakket komt aan op
April 9 mei 2019 Een pakket (de postbode belt aan) Uiterlijk 28 mei 2019