Ik wil meer informatie over de Apple iPhone XSMax

Heeft u de Apple iPhone XSMax gewonnen? Gefeliciteerd!

Met de iPhone XS Max lanceert Apple een nieuwe generatie smartphone welke is voorzien van Face ID. Dit is de ideale beveiliging om uw XS Max, en de apps daarop, te ontgrendelen zonder een wachtwoord te hoeven gebruiken en om betalingen te voltooien.

Prijs was te winnen in trekking van Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Pakket komt aan op
Maart 9 april 2019 Een pakket (de postbode belt aan) Uiterlijk 27 april 2019

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Ik wil meer informatie over de Apple iPad
Ik wil meer informatie over de Apple Watch
Heb ik deze maand een prijs gewonnen?
Wanneer ontvang ik mijn gewonnen prijs?
Ik wil meer informatie over Google Home