Heeft u de Apple iPhone XSMax gewonnen? Gefeliciteerd!

Met de iPhone XS Max lanceert Apple een nieuwe generatie smartphone welke is voorzien van Face ID. Dit is de ideale beveiliging om uw XS Max, en de apps daarop, te ontgrendelen zonder een wachtwoord te hoeven gebruiken en om betalingen te voltooien.

Let op: dit is een algemene informatiepagina over de prijs. Deze prijs was in de onderstaande trekkingen te winnen. Kijk op de uitslagenpagina in welke trekking u de prijs heeft gewonnen en wanneer u de prijs ontvangt.

Trekking Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Pakket komt aan op
Augustus 9 september 2019 Een pakket (de postbode belt aan) Uiterlijk 1 oktober 2019
Juli 9 augustus 2019 Een pakket (de postbode belt aan) Uiterlijk 30 augustus 2019