Heeft u de Apple Watch gewonnen? Gefeliciteerd!

De Apple Watch is een sportief sieraad van hoogwaardige materialen en met uitgebreide mogelijkheden. Deze smartwatch toont naast de tijdweergave ook berichten, agenda-items, kaarten voor navigatie, het weer of de aandelenkoersen. Een subtiel tikje attendeert u op een nieuwe melding. Ook is dit accessoire te gebruiken als afstandsbediening voor uw iPhone of Apple TV!