Ik wil meer informatie over Google Home

Heeft u Google Home gewonnen? Gefeliciteerd!

Google Home staat altijd klaar om je te helpen! U kunt de slimme luidspreker vragen stellen en hem dingen voor u laten doen. De ideale gadget voor in huis! Het voelt bijna alsof u echt een gesprek kunt voeren met de luidspreker.

 

Prijs was te winnen in trekking van Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Pakket komt aan op
Maart 9 april 2019 Een pakket (de postbode belt aan) Uiterlijk 27 april 2019

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Is een medewerker van de VriendenLoterij bij u aan de deur geweest?
Ik wil meer informatie over de Apple iPad
Ik wil meer informatie over de Apple iPhone XSMax
Ik wil meer informatie over het NIVEA sun care pakket