Ik wil meer informatie over de iPhone 11 Pro

Heeft u de Apple iPhone 11 Pro gewonnen? Gefeliciteerd!

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijk­heden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.

Let op: dit is een algemene informatiepagina over de prijs. Deze prijs was in de onderstaande trekkingen te winnen. Kijk op de uitslagenpagina in welke trekking u de prijs heeft gewonnen en wanneer u de prijs ontvangt.

Trekking Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Pakket komt aan op
Oktober 9 november 2019 Een pakket (de postbode belt aan) Uiterlijk 30 november 2019