Informatie over de extra trekkingen

De extra trekkingen zijn een vast onderdeel van een deelname aan de VriendenLoterij. Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. Twee maal per jaar vindt daarom een extra afschrijving plaats. In 2018 zijn de extra trekkingen in juli en in november. In de extra trekking maakt u, naast de prijzen uit de maandelijkse trekking, kans op vele extra prijzen. 

Ook met de opbrengst van de extra trekkingen worden de goede doelen van de VriendenLoterij gesteund. Als u meespeelt voor het goede doel van uw keuze, of voor een club of vereniging, dan steunt u deze organisatie ook met de helft van uw inleg voor de extra trekkingen. Met een deel van de opbrengst van de extra trekkingen worden extra projecten van onze goede doelen gesteund.

Wilt u zeker weten dat uw lotnummers meespelen voor de extra trekkingen? Belt u dan met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Was dit het antwoord op uw vraag?

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Hoe kan ik één of meer loten opzeggen?
Wanneer wordt de inleg afgeschreven?
Welke prijzen kan ik winnen in de VriendenLoterij?
Wat is een Gewonnen Lot?
Heb ik deze maand een prijs gewonnen?