1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Klik hier indien u wilt opzeggen.

Staat het antwoord hierbij?

    Er zijn veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee jaarlijkse extra trekkingen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle trekkingsdata. De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij wordt uitgevoerd in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam om 10.00 uur op de laatste werkdag vóór de 9e van de volgende maand. Bekijk alle trekkingsdata op vriendenloterij.nl/trekking Bij elk lot hoort bovendien een gratis Bingokaart. Met de Bingokaart kunnen prijzen worden gewonnen in de wekelijkse Bingotrekking. De getrokken Bingogetallen worden op de website bekendgemaakt.
    Wilt u geen geadresseerde reclamepost en/of e-mail ontvangen van de VriendenLoterij? U kunt dit op verschillende manieren in orde maken. U kunt via dit formulier aangeven dat u liever geen reclamepost van de VriendenLoterij wilt ontvangen. In de e-mailnieuwsbrieven die wij versturen, staat een afmeldlink. Of ga naar de website om u af te melden voor e-mails. Wilt u ons liever spreken? Bel ons via 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ook een brief met uw verzoek sturen naar: VriendenLoterij Beethovenstraat 200 1077 JZ Amsterdam Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u de komende zes weken mogelijk nog reclame ontvangt. Dit komt doordat sommige post en e-mails al ruim van tevoren zijn voorbereid. Wilt u ook geen ongeadresseerde reclamepost meer ontvangen? Dit kunt u voorkomen door een NEE-JA-sticker of NEE-NEE-sticker op uw brievenbus te plakken.
    U kunt uw lot(en) van de VriendenLoterij op verschillende manieren opzeggen. Bellen is het snelst. U kunt ons bereiken op 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Om het opzeggen goed te laten verlopen, heeft u het IBAN (rekeningnummer) nodig waarvan uw inleg wordt afgeschreven. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Uitgebreide informatie over hoe u 1 of meer loten kunt opzeggen leest u op onze website.
    Heeft u een Dagje weg naar keuze gewonnen? Gefeliciteerd! U ontvangt per winnend lot een dagje weg naar keuze voor 4 personen. U heeft de keuze uit een verrassend aanbod van diverse musea en dierenparken. Om uw prijs te bestellen, heeft u uw prijscode nodig. In het schema hieronder ziet u wanneer deze code bij u aankomt. Zodra u uw prijscode heeft ontvangen, kunt u uw prijs verzilveren op vriendenloterij.nl/dagjeweg Speelt u mee met meerdere loten? Ook dan ontvangt u één code. U kunt de code meerdere keren gebruiken totdat u het maximaal aantal kaartjes heeft besteld. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende uitjes te kiezen: bijvoorbeeld 2x2 kaarten voor 2 verschillende uitstapjes. Nadat u een keuze heeft gemaakt en bevestigd, ontvangt u de toegangskaarten binnen 15 minuten per e-mail. Geen e-mailadres? Dan kunt u op de website aangeven de tickets per post te willen ontvangen. Daarna worden de tickets binnen tien werkdagen toegestuurd.   Prijs was te winnen in trekking van Uitslag trekking bekendgemaakt op U ontvangt van ons Brief / e-mail met prijscode komt aan op April 9 mei 2019 Een brief of e-mail met prijscode Uiterlijk 28 mei 2019 Maart 9 april 2019 Een brief of e-mail met prijscode Uiterlijk 27 april 2019 Februari 9 maart 2019 Een brief of e-mail met prijscode Uiterlijk 28 maartl 2019
    Uw opzegging wordt zo snel mogelijk verwerkt. Het is mogelijk dat uw opzegging is verwerkt, nadat de inleg voor de nieuwe speelmaand al is afgeschreven. Wilt u zeker weten dat uw deelname aan de VriendenLoterij is stopgezet? Bel dan even met onze Ledenservice op 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?Uw adres


Contactformulier

Controleer uw gegevens

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...