Waar kan ik u bij helpen?
1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Klik hier indien u wilt opzeggen.

Staat het antwoord hierbij?

    U kunt uw lot(en) van de VriendenLoterij op verschillende manieren opzeggen. Om het opzeggen goed te laten verlopen, heeft u het IBAN (rekeningnummer) nodig waarvan uw inleg wordt afgeschreven. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Uitgebreide informatie over (gedeeltelijk) opzeggen leest u op onze website.
    Onlangs zijn wij gewezen op een kwetsbaarheid in het systeem van een van onze leveranciers. Wij vinden dit ernstig en informeren u graag over wat er aan de hand is.
    Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze acties. De VriendenLoterij en HEMA organiseren een actie: activeer uw unieke code en laat uw gegevens achter om kans te maken op € 10.000,- HEMA shoptegoed of een van de 1.500 andere prijzen! Hoe werkt het?Heeft u bij de reclamefolder van HEMA een flyer ontvangen? Kras het vlakje open voor uw unieke code. Ga dan naar www.hema.nl/win en activeer de code en laat uw gegevens achter. Wilt u liever telefonisch meedoen aan deze actie? Bel dan gratis 0800-1188 en geef uw gegevens door. Nadat u de code heeft geactiveerd, ziet u direct of u een van de prijzen heeft gewonnen. Het prijzenpakket bestaat uit: 1x HEMA shoptegoed € 10.000,- 10x HEMA cadeaukaart t.w.v. € 250,- 50x Weekendje overnachten voor 2 personen 50x 3-gangen diner voor 2 personen 50x Fotoboek met fotopapier 45*30 100x Badlakenpakket 1.250x HEMA cadeaukaart t.w.v. € 10,- Bovendien krijgt u bij deelname aan deze actie een vrijblijvend aanbod om mee te spelen met een lot in de VriendenLoterij. Als u een (extra) lot koopt ontvangt u een HEMA cadeaukaart ter waarde van € 20,-. Deze actie loopt van 20 maart tot en met 16 april 2017. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. U kunt maximaal drie codes per huishouden activeren. Via deze actie kunt u maximaal drie loten kopen voor de VriendenLoterij, maar u ontvangt maximaal één welkomstcadeau ongeacht het aantal loten. De uitslagen worden uiterlijk 14 mei 2017 bekendgemaakt op www.vriendenloterij.nl. Vragen? Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
    Koop nu een lot in de VriendenLoterij en maak kans op kaarten voor de VriendenLoterij Altijd Prijs Show! De show is zaterdag 24 juni 2017 in AFAS Live Amsterdam. Iedereen gaat met een prijs naar huis! Bij aankoop van een lot maakt u kans op kaarten én ontvangt u een avondje uit naar keuze. Heeft u een reserveringscode ontvangen? Ga dan naar vriendenloterij.nl/altijdprijs en laat uw gegevens achter. Liever telefonisch aanmelden? Bel dan gratis 0800-1166. Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten en een (extra) lot heeft gekocht in de VriendenLoterij, ziet u direct of u kaarten voor de Altijd Prijs Show heeft gewonnen. U ontvangt gegarandeerd een avondje uit naar keuze. U kunt kiezen uit: vier kaarten voor Pathé, een dinercheque voor Humphrey's of een Nationale Kunst en Cultuur kaart ter waarde van € 40,-. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deze actie loopt van 20 maart tot tot 30 april 2017, 15.00 uur. Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
    Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen. Wilt u wel meespelen in de VriendenLoterij en kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze acties. De VriendenLoterij en Trekpleister trakteren. Activeer uw wincode en maak daarna gratis kans op een van de 1.500 prijzen! Heeft u bij een filiaal van Trekpleister een voucher met winpas ontvangen? Kras het winpasje open voor de code. De wincode kunt u activeren via www.trekpleister.nl/trakteert. Laat uw gegevens achter om kans te maken op een van de mooie prijzen. Wilt u liever telefonisch meedoen aan deze actie? Bel dan gratis 0800-1511. Na activatie van de code maakt u kans op een van de prijzen. Het prijzenpakket bestaat uit: 1x Volkswagen Up 1x Vakantie t.w.v. € 2.500,- 5x 1 minuut gratis winkelen 5x € 250,- 500x Uitstapje naar keuze 4 personen 1.000x Trekpleister cadeaukaart t.w.v. € 10,- U kunt maixmaal drie wincodes activeren. Na activatie van de code ziet u direct of u in de prijzen bent gevallen. De uitslagen staan vanaf 2 mei 2017 op www.vriendenloterij.nl/uitslagen. Nadat u de code heeft geactiveerd, krijgt u een vrijblijvend aanbod om mee te spelen in de VriendenLoterij. Het lot speelt dan mee voor de Dirk Kuyt Foundation. Als u een lot koopt ontvangt u als welkomstcadeau € 100,- shoptegoed voor de VriendenLoterij Cadeaushop. Deelname aan de actie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. De vouchers worden uitgedeeld van 28 februari tot en met 26 maart. De code kan geactiveerd worden tot en met 5 april 2017.

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?Uw adres


Contactformulier

Controleer uw gegevens

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...