1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Klik hier indien u wilt opzeggen.

Staat het antwoord hierbij?

    Er zijn 14 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. Twee maal per jaar vindt daarom een extra afschrijving plaats. Lees hier meer over alle trekkingen. Wilt u zeker weten dat uw lotnummers meespelen voor de extra trekkingen? Belt u dan met onze Ledenservice via 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
    Er zijn veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee jaarlijkse extra trekkingen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle trekkingsdata. De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij wordt uitgevoerd in de Van Eeghenstraat 70 te Amsterdam om 10.00 uur op de laatste werkdag vóór de 9e van de volgende maand. Bekijk alle trekkingsdata op vriendenloterij.nl/trekking Bij elk lot hoort bovendien een gratis Bingokaart. Met de Bingokaart kunnen prijzen worden gewonnen in de wekelijkse Bingotrekking. De getrokken Bingogetallen worden op de website bekendgemaakt.
    Wilt u geen geadresseerde reclamepost en/of e-mail ontvangen van de VriendenLoterij? U kunt dit op verschillende manieren in orde maken. U kunt via dit formulier aangeven dat u liever geen reclamepost van de VriendenLoterij wilt ontvangen. In de e-mailnieuwsbrieven die wij versturen, staat een afmeldlink. Of ga naar de website om u af te melden voor e-mails. Wilt u ons liever spreken? Bel ons via 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ook een brief met uw verzoek sturen naar: VriendenLoterij Van Eeghenstraat 70 1071 GK Amsterdam Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u de komende zes weken mogelijk nog reclame ontvangt. Dit komt doordat sommige post en e-mails al ruim van tevoren zijn voorbereid. Wilt u ook geen ongeadresseerde reclamepost meer ontvangen? Dit kunt u voorkomen door een NEE-JA-sticker of NEE-NEE-sticker op uw brievenbus te plakken.
    U kunt uw lot(en) van de VriendenLoterij op verschillende manieren opzeggen. Bellen is het snelst. U kunt ons bereiken op 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Om het opzeggen goed te laten verlopen, heeft u het IBAN (rekeningnummer) nodig waarvan uw inleg wordt afgeschreven. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Uitgebreide informatie over hoe u 1 of meer loten kunt opzeggen leest u op onze website.
    Heeft u Verkade Chocolade naar keuze gewonnen? Gefeliciteerd! U kunt een keuze maken uit een aantal (h)eerlijke chocoladerepen. U ontvangt binnen vier weken na de bekendmaking van de trekkingsuitslag een e-mail of een brief met meer informatie.  Op www.vriendenloterij.nl/verkade kunt u de chocoladerepen bestellen. Als u een e-mail heeft ontvangen, kunt u in het bericht op de button klikken en vervolgens de repen kiezen. De gekozen chocoladerepen worden daarna binnen tien werkdagen per post bij u thuisbezorgd. Let op: wanneer de buitentemperatuur hoog is, kan het zijn dat uw chocolade later geleverd wordt. Aangezien we al een tijdje in een tropisch klimaat verkeren, is uw chocolade waarschijnlijk nog niet bezorgd. Het is nog niet bekend wanneer we beginnen met verzenden, maar we zijn u zeker niet vergeten! Dus houd uw brievenbus in de gaten en hopelijk kunnen we u snel verblijden met de heerlijke chocolade.

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?Uw adres


Contactformulier

Controleer uw gegevens

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...