1. Waar gaat uw vraag over?
2. Uw gegevens
3. Bevestigen

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?

Kies het onderwerp van uw vraag

Klik hier indien u wilt opzeggen.

Staat het antwoord hierbij?

    Er zijn veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekkingen en twee jaarlijkse extra trekkingen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle trekkingsdata. De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij wordt uitgevoerd in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam om 10.00 uur op de laatste werkdag vóór de 9e van de volgende maand. Bekijk alle trekkingsdata op vriendenloterij.nl/trekking Bij elk lot hoort bovendien een gratis Bingokaart. Met de Bingokaart kunnen prijzen worden gewonnen in de wekelijkse Bingotrekking. De getrokken Bingogetallen worden op de website bekendgemaakt.
    Wilt u geen geadresseerde reclamepost en/of e-mail ontvangen van de VriendenLoterij? U kunt dit op verschillende manieren in orde maken. U kunt via dit formulier aangeven dat u liever geen reclamepost van de VriendenLoterij wilt ontvangen. In de e-mailnieuwsbrieven die wij versturen, staat een afmeldlink. Of ga naar de website om u af te melden voor e-mails. Wilt u ons liever spreken? Bel ons via 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ook een brief met uw verzoek sturen naar: VriendenLoterij Beethovenstraat 200 1077 JZ Amsterdam Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u de komende zes weken mogelijk nog reclame ontvangt. Dit komt doordat sommige post en e-mails al ruim van tevoren zijn voorbereid. Wilt u ook geen ongeadresseerde reclamepost meer ontvangen? Dit kunt u voorkomen door een NEE-JA-sticker of NEE-NEE-sticker op uw brievenbus te plakken.
    U kunt uw lot(en) van de VriendenLoterij op verschillende manieren opzeggen. Bellen is het snelst. U kunt ons bereiken op 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Om het opzeggen goed te laten verlopen, heeft u het IBAN (rekeningnummer) nodig waarvan uw inleg wordt afgeschreven. Opzeggen kan op elk gewenst moment. Uitgebreide informatie over hoe u 1 of meer loten kunt opzeggen leest u op onze website.
    Als deelnemer van de VriendenLoterij ontvangt u een gratis abonnement op fitchannel. Hiermee kunt u gratis onbeperkt thuis sporten en yogales volgen met personal trainers als Mark Tuitert en Carlos Lens. Bovendien kunt u gebruik maken van meer dan duizend lekkere en gezonde recepten!   Hoe werkt het? U ontvangt een unieke code per e-mail die u kunt gebruiken op fitchannel.nl/vriendenloterij. Deze code is geldig tot en met 31 december 2019, mits u natuurlijk lid blijft van de VriendenLoterij.  U ontvangt 1 code, ongeacht het aantal loten. Kunt u er zelf geen gebruik van maken? Dan kunt u de code ook weggeven.    Vragen? Heeft u vragen over Fitchannel? Neemt u dan contact op via het contactformulier op www.fitchannel.com/contact
    Wijzig eenvoudig uw gegevens op Mijn VriendenLoterij U kunt uw naam, adres, e-mailadres en/of telefoonnummer wijzigen: Via Mijn Vriendenloterij. Telefonisch: 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt uw rekeningummer wijzigen: Via het contactformulier Telefonisch: 088 - 020 1020. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.   

Contactformulier

Hoe kunnen wij uw vraag beantwoorden?Uw adres


Contactformulier

Controleer uw gegevens

Uw gegevens

Er is geen data beschikbaar
Foutmeldingen komen hier...